1

KØGE BUGT STILLADSER FIRMAPROFIL

VORES KOMPETENCER OG HISTORIE

✓ Konkurrencedygtige på prisen
✓ Uddannede medarbejdere
✓ Høj kvalitet fra start til slut
✓ Bevidste om arbejdsmiljøet
✓ Bevidste om miljøet

Her hos Køge Bugt Stilladser ønsker vi at give alle vores kunder det rette stillads til den rette tid og til den rigtige pris. Det stiller mange krav til os. Vi skal være bevidste om vores kerneopgaver. Vi skal således både levere uddannet arbejdskraft, så stilladset er korrekt fra bund til top, vi skal have produkter i høj kvalitet, og vi skal være bevidste om, hvilket arbejdsmiljø der skal være til rådighed for de håndværkere, der senere skal benytte stilladset – samtidig med at prisen er den rette.

Udover alt dette ønsker vi at tilføre noget mere. For hele grundtanken bag Køge Bugt Stilladser er, at vi har ambitioner om at skabe et anderledes stilladsfirma, et firma der lige kan det ekstra, og hvor kvaliteten og det gode produkt fra start til slut er de bærende elementer.

Hvordan vil vi så levere alt dette, og kan vi egentlig tillade os at have alle disse ambitioner? Ja, det mener vi, at vi kan. Vi, Casper og Michael, har tilsammen over 30 års erfaring, herunder som ledere, og vi er begge uddannede på den 2-årige stilladsuddannelse. Derudover har vi valgt at have et særligt fokus på miljøet. Fx har vi indtil videre benyttet over 2.000 kg. indvundet havplast til nogle af vores produkter.

Holdet bag

Casper Buch-Lassen

Direktør & Medejer

Michael Skovlykke Andersen

Direktør & Medejer

få et uforpligtende tilbud